Белият флаг от Суперлигата е развян: Отправиха тревоги – Футбол свят – Суперлига

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Европейската Суперлига няма да се състои. Това становище излезе официално от хората, оглавяващи надпреварата в ранните часове на сряда. От Суперлигата потвърдиха, че английските клубове са напуснали „под сериозен натиск”, но въпреки това смятат, че настоящата футболна обстановка се нуждае от сериозни промени.

„Европейската Суперлига вярва, че настоящата ситуация в европейския футбол трябва да се промени”.

„Ние предлагаме нова европейска надпревара, защото настоящата система не работи. Нашето предложение бе под прицел, макар искането за стабилност в цялата футболна пирамида, включително помощ около финансовите затруднения, които бяха изпитани върху цялата футболна общност в резултат на пандемията. Това също щеше да предложи и материални облаги на всички футболни акционери”.

„Въпреки анонсирането, че английски клубове напускат, които бяха подложени на сериозен натиск за това си решение, ние сме убедени, че нашето предложение е напълно коректно спрямо европейските закони и регулации, след като различни съдилища днес доказаха това като трети страни”.

„Предвид обстоятелствата, ние ще преразгледаме подходящите мерки за промени на този проект, като винаги ще имаме предвид да предложим на феновете възможно най-доброто преживяване и да затвърдим солидарността за цялата футболна общност”, гласи становището на Суперлигата.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар