Бенатова предупреждава след разстрела на дамата в София: Ще има още убити…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Три години по-късно отново има убита организаторка на финансова пирамида. Справедливост от бездействие“.

Това написа Миролюба Бенатова като коментар за убийството снощи в София на депутатската дъщеря и бизнесдама Станка Марангозова към своя друга публикация в социалната мрежа, която е публикувала преди 3 години.

„2003 година разказах за пирамидата Проксима, наследник на Галакси и други. В нея членуваха много полицаи, а я управляваха бивши полицаи. Тогава един от шефовете й съвсем директо призна пред камера: „Продавам идея.“ Прокуратурата не намери престъпление в измамната финансова въртележка за милиони. На другата година един от завлечените застреля шефа и така онази Проксима приключи. Поне в онзи й вид. Сега гледам по Нова тв, че хора, които преди 13 години са били с акъла си и вероятно са гледали телевизия, днес се жалват, че са си оставили спестените милиони в Проксима ООД, маскирана като чейнч бюро. Естествено, за избрани. Финансовите измами винаги са за избрани.

Мегаобирът на един от частните трезори през 2011а разкри /пак през репортаж, който направихме по тв/, че зад онази фирма се крие отново пирамида. Тогава властите разследваха и видимият шеф /Борислав Ралчев/ беше осъден. Няма да е лошо прокуратурата да намери престъпление в измамата, за да няма пак убити“, пише Бенатова през 2013-а.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар