Бенатова: Слави прокопа такова дъно

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само да уточня…

12 години ГЕРБ раждат същата арогантна логорея, която гледахме тази сутрин. Почетен консул на Барбадос ще отговаря за структурите на МВР и ще бъде вицепремиер, Вие за какви ни взехте, бе?! Аз ще си гледам езика на жестовете, ще наблюдавам какви комплексирани лъжци ни пробутвате, пък какво мисля за Вас… “си е моя работа”.

До къде стигнах да симпатизирам на Виктор Николаев?! Слави прокопа такова дъно, че е невъзможно вече да бъде оправдан, просто защото “неопитността” не е ничия чужда отговорност.

Не ме интересува хич, че нямате хора. Ей го този, на, хвали се, че е много опитен. Шест нула нула, вика, в Софийския, ще кажеш, че не знаем как лесно може да се стане отличник в български ВУЗ.

Как като изкараш този по телевизора ще ме накараш да си мисля, че бойковизма не ти е присъщ? Ма много са ни подобрени отношенията с Карибите! Моля Ви, не ме разсмивайте…

Какви са тия хвръкнали момченца, дето изкарахте, като Пламен Николов със своята селска радост, че нещо ще зависи от него някога? Не ви е срам…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар