Бербатов не успя да разбие статуквото на Боби, Михайлов пак ще е бос на БФС с 11 гласа разлика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борислав Михайлов отново ще бъде президент на БФС. Това стана ясно преди минути, след като свърши броенето на гласовете, които делегатите дадоха по време на Конгреса на Централата. В крайна сметка изборите се оказаха инфарктни, защото се разбра, че уличеният в много манипулации за милиони евро Боби е получил 241 гласа, срещу 230 за основният му конкурент – Димитър Бербатов. 8 бюлетини е взел и третият кандидат за поста – Христо Порточанов. Един глас пък е бил невалиден.

Така властта пак ще бъде в ръцете на Михайлов, който преди време хвърли оставка, после изненадващо се извъртя и обяви, че още е бос на БФС и дори ще се бори за нов мандат. 

Митко Бербатов пък очакваше делегатите в мнозинството си да го подкрепят и да подкара юздите на БФС в различна, нова и модерна посока. Явно аспирациите му остават напразни и така управлението от последните 16 години си остава същото. 

Слуховете за тежки софри, заплахи и други способи, с които Боби Михайлов и сие са карали част от делегатите да гласуват остават в пространството, но явно не са разтревожили хората, от които зависи бъдещето на Цар Футбол у нас.

Бербатов бе видимо ядосан след края на вота и каза тежки думи.

„Тръгвам си, всичко беше, както трябва. Благодаря, за което“, каза иронично бившият голаджия и обясни, че е имало само 480 гласа, докато регистираните делегати в началото на Конгреса са били 483: „Имаме стенограма от целия конгрес. Казахте, че има 483 клуба. Има стенограма за това. Казвам, че има стенограма, че има 483 делегати. Благодаря на всички гласуващи“.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар