Бетон! Плътен бетон е в главата му!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От прочувствено послание от страницата на Премиера-Слънце разбираме, че СДС било направило някаква революция. Види се, нежна, безкръвна, но убийствена за народа на България. Вижте лицата от снимките. Петър Стоянов – агент Виктор, както и много други доказани сътрудници на ДС. И това е лицето на промяната и демокрацията!

Прав е единствено, че той бетонира. Обаче не друго, а мозъците на управляващите и населението. Дотам, че повечето да не могат да мислят. Пишман нежни революционери и бетонови глави. Това са управляващите днес.

За връщането към Народния съд ми става странно. Все пак събития отпреди толкова много години да се посочват като основания за настоящето днес, е меко казано, демагогия. А цветът на нацията….защо Борисов не каже колко хора от цвета на нацията сега напуснаха България. В мирно време. Изтичане на мозъци, както го наричаме. За съжаление няма изтичане на гербави и на промити мозъци. Само на интелигенцията. Това обаче явно не прави впечатление на “мислителя”.

А впрочем за Народния съд….той осъзнава ли колко много хора като гледат приближените му по копаня, си мечтаят за същото? Защото когато забогатяваш от кражби от народа си, трябва да има съд. Народът трябва да осъди предателите. Това е истината.

И всъщност това писание е на човек, който е напуснал МВР, за да не напусне БКП! Защо Борисов не казва нищо за комунистическото си минало? Защо не казва нищо за баща си – милиционер в Софийското МВР. Тоест върл и проверен комунист. Бойко Борисов – израснал в МИЛИЦИОНЕРСКО КОМУНИСТИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО!

Бетон! Плътен бетон е в главата му! А заедно с нежните революционери наистина заслужават съд! И съд ще има!

Елена Гунчева

* На снимката над яката на сакото се вижда единствената гънка на главата на премиерина.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар