Бившият шеф на ВМЗ-Сопот си купил диван за 10 бона държавни пари

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият шеф на ВМЗ-Сопот, назначен на поста в мандата на икономическия министър от кабинета „Петков“ Корнелия Нинова – Иван Иванов, е пръснал десетки хиляди левове държавни пари за ремонт в административната сграда на завода, научи Lupa.bg. При това за свое собствено удобство. 

Оказва се, че освен, че е наел с пари от бюджета къща в Хисаря, която да ползва, докато е начело на ВМЗ, а до работното му място е возен сутрин и привечер с кола и шофьор – карана също с държавно гориво, Иванов е преустроил и самия офис.

Докато е бил там, той е решил да ремонтира складово помещение до кабинета си в стая за почивка с преустройство за колосална стойност.

И за капак – си е внесъл холна гарнитура… с масажни функции, която красяла новото помещение, разкриват нашите източници, потресени от заварената от прясно назначеното ръководство гледка.

Новооборудваната стая била пригодена да осигурява двучасовата следобедна дрямка на назначения от Нинова изпълнителен директор.

Любипитната подробност е, че Иванов бе зам.-министър на отбраната в кабинета на Пламен Орешарски. Тогава титуляр на МО бе Ангел Найденов, за чийто началник на кабинета Иван Жерков се носят легенди, подобни на твърденията за Иванов. Говори се, че въпросният, съсед по бюро на Иванов, е докарвал цели легени, за да ги пълнят секретари с морска сол, за да прави той спа бани на работното си място.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар