Бивш депутат за Кацаров: Да се изплюеш в лицето на лекарите, спасили живота ти е черна неблагодарност – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бивш депутат за Кацаров: Да се изплюеш в лицето на лекарите, спасили живота ти е черна неблагодарност

стоп кадър,Нова

Няма по-добър начин днес да се подсетим отново какъв героизъм в мирно време проявиха българските лекари по време на пандемията, на фона на един нечистоплътен скандал между служебното недоразумение Стойчо кацаров и болница “Пирогов”. Това написа в профила си във Фейсбук зам.-председателян на НФСБ и бивш народен представител от 44-ото Народно събрание Борис Ячев.

,,Гледайки д-р Каменова, ми идеше да потъна вдън земя от срам заради немъжката, недостойна постъпка на министъра. Да се изплюеш в лицето на лекарите, спасили живота ти е черна неблагодарност. Призовавам засегнатите лекари да съдят до дупка този човек и това да послужи за назидание на всички, които решат случайно, че може да направят политическа кариера на техния изтерзан гръб”, допълни още той.

Бих искал да обърна внимание на служебния министър, че точат касата тези болници, които нямат достатъчно пациенти, та да вземе да обърне поглед към частните структури. Да го видим дали ще има този кураж! И да се радва министърът, че “Пирогов” не е ВМА, например, защото като част от Българската армия, сигурно щяха да излязат с оръжие в ръцете, за да бранят честта си, завърша изявлението си Ячев.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар