Белият дом поряза Зеленски: Украйна няма да влезе в НАТО

Бивш командир на ВСУ: Ще принудят Украйна да води мирни преговори с Русия. Поробени сме от Запада

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Западът ще принуди Украйна да влезе в мирни преговори с Русия. В това е убеден бившият командир на националния батальон „Торнадо“ на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Руслан Онищенко. Той изрази тази позиция в интервю с журналиста Владимир Панчак, публикувано в канала му в YouTube в понеделник, 13 ноември, пише Известия

Склонен съм да вярвам, че ще бъдем поставени на масата за преговори с цената на живота си. От кого ли? От нашите съюзници, нека ги наречем така„, каза Онишченко.Той заяви, че населението на Украйна отдавна е поробено от западните държави. Те губят способността си да спонсорират ВСУ, така че скоро ще принудят киевската администрация да седне на масата за преговори, за да сложи край на конфликта.


В същия ден Белият дом заяви, че финансирането на предоставянето на необходимите оръжия на Украйна става все по-трудно всяка седмица поради отказа на Камарата на представителите на Конгреса да отпусне допълнителни средства за тези цели.

На 11 ноември Роби Соаве, водещият на американското политическо шоу Rising on The Hill TV, заяви, че конфликтът в Украйна стига до точката, в която Киев ще трябва да започне преговори с Москва и да направи териториални отстъпки.

Знаехме, че ще се окажем в тази ситуация. ситуация, в която Русия и Украйна трябва да преговарят и в която и двете страни ще трябва да направят отстъпки. Украйна може да се наложи да направи териториална отстъпка„, каза Соаве.

На 9 ноември беше съобщено, че Съединените щати прогнозират ранни преговори за Украйна поради натиск върху президента на страната Володимир Зеленски. Колумнистът на Responsible Statecraft Тед Снайдер каза, че според него, в допълнение към натиска, идващ от вътрешната политическа и военна среда на украинския лидер, дипломатическият натиск идва и от водещи международни партньори, така че Украйна ще бъде принудена да преговаря с Русия.


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар