Бивш премиер обезглави Киро: Не може да говори, лъжовен месия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди имаше съхранена институционалност и административен ред, а сега е вакханалия, която е съзнателно постигната, за да може всеки да си прави каквото поиска.

Липсата на взаимодействие между прокуратурата, правораздавателни органи, министър-председател, че и президент, както и Конституционен съд. Всички работят колкото да не заспят. Острите думи са на министър-председателя на България в 84-то (служебно) правителство Ренета Инджова в ефира на Нова.

„Българската демокрация се оказа един нероден Петко, който в опита да излъжем света и всички останали, направихме свой собствен превод с промяна към бандитизъм.

По-късно България влезе в света по един груб начин. Да казваме „няма значения ляво-дясно“ е да кажем „няма значение кои ще са ни ортаците, за да взимаме от обществените фондове“.

„След като сме си сложили премиер, който не може да говори, камо ли да комуникира, докато не се сменят всички лъжовни месии, няма друг начин.

Да се случват с такава честота служебни правителство, това означава, че в парламентарната ни система има дефект, а ако президентът, който е най-легитимно избраният лидер, стои и наблюдава, преговаря, слуша и казва някакви неща на хората, които предизвикват кризата, значи той участва в кризата“, атакува и държавния глава бившият премиер.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар