бойко борисов лъже

Бивш разузнавач: Г-н премиер, догорите с „Мариците“ не са подписани от БСП, а от Костов, не ЛЪЖЕТЕ!

Бойко Борисов, България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Гледах и ВНИМАТЕЛНО слушах поредното интервю на премиера Борисов… пред любимата му bTV.

Все едно че гледам дясната му ръчичка Цветанов на митинг на ГЕРБ в някой квартал в София или Пловдив.

Не така, Господин Премиер!

Един премиер, когато излезе да се оправдава, поне да го прави аргументирано, а не да си говори каквото си иска.

Отново БСП и Орешарски виновни за тежкото състояние, в което сега се намира България! Пламен Орешарски вече е забравил, че е бил премиер една година, а ГЕРБ управлява от 2009г., е с прекъсване от една година, когато премиер беше Пламен Орешарски.

Но да се върнем към фактите!

 

1. ГЕРБ-ПАРТИЯ -ДЪРЖАВА за първи път употребих през 2013г., когато министърът на Финансите Симеон Дянков от кабинета „Борисов -1″ източи 1.5 млрд. лева от НЗОК и така предизвика колапс в Здравеопазването, който продължава и до днес.Парите така и не са върнати на Здравната каса!

Отново повторих, че ГЕРБ е ПАРТИЯ-ДЪРЖАВА , когато Николай Младенов министър на Външните работи от кабинета Борисов-1“ обяви „Ал-Кайда“ за Легитимно правителство в Сирия. Дянков беше уволнен, а Младенов зае топлото място в ООН, да отговаря за Ирак.

 

Тогава, през 2013г., президентът Радев не е бил президент и Върховен главнокомандващ ВС на РБългария, нито Корнелия Нинова лидер на БСП, защото и тя през последните две години нарича ГЕРБ ПАРТИЯ-ДЪРЖАВА!

 

2. Не членството ни в ЕС и НАТО са причина да не се реализира построяването на АЕЦ „Белене“, а политическата импотентност на кабинетите „Борисов-1-2-3“.

 

Вицепремиерът Бъчварова заяви, че ГЕРБ спря трите проекта с руско участие, сред които АЕЦ „Белене“, а много преди това Николай Младенов като министър на Външните работи рапортува на чиновник от Държавния департамент за спирането на проектите.

За Ваше сведениe, Унгария е член на ЕС и НАТО и Русия строи АЕЦ в Унгария, Турция е член на НАТО и Русия строи не една АЕЦ в Турция.

 

3. Не правителство с участието на БСП подписа договорите за „Марица-Изток- 1“ и „Марица-Изток-3“ , а правителството с премиер Иван Костов!

 

„Бившия енергиен министър Делян Добрев и сегашен шеф на енергийната комисия в парламента, на специално свикана пресконференция през юли 2012 г. показа пред журналисти договорите за дългосрочно изкупуване на електроенергия от „Марица-Изток“ 3 и „Марица-Изток“ 1 са подписани на 13 юни 2001 г. “

 

„Договорите са подписани в присъствието на тогавашния премиер Иван Костов“, каза тогава Добрев. Той обясни, че те са за 15 години и влизат в сила от момента, в който централите заработят. „Марица-Изток“ 1 заработи на пълна мощност на 30 декември 2011 г. и до 2027 г.“

 

Не мога да не призная, че има и положителни неща! Не се подведохте по съшитата с бели конци от Великобритания провокация „Скрипал“ и България не изгони руски дипломат. И заявихте , че в Черно море искате да виждате кораби с туристи, а не Военна флотилия на НАТО…с българско участие.

 

И по време на Българското председателство на Съвета на ЕС, ЕВРОЧИНОВНИЦИТЕ бяха добре посрещнати, нахранени, охранявани и изпратени по живо по здраво от България,

а ТЕ неблагодарниците дори и не уважиха Вашия Отчет за Българското председателство, който слушаха само българските евродепутат и НИТО ЕДИН евродепутат, дори и от ЕНП нямаше нито един!

 

И последно!

Протестите са защото ГЕРБ превърна България от Парламентарна република в Премиерска република и я докара до дъното във всички области!

И те няма да спрат, докато кабинетът „Борисов.-3“ не си подаде оставката и президентът Радев не състави Служебно правителство…с удължен срок, което да подготви ПРЕДСРОЧНИТЕ Парламентарни избори, които са НЕИЗБЕЖНИ!

 

Димитър Димитров, Фейсбук

15.11.2018г., 11.00ч.

кадрови офицер от РУ-ГЩ, Разузнавателно управление на Генералния щаб,

отдел „Нелегално разузнаване“

01.09.1978г.-01.09.1993г.

президент на София клуб с позиции в 86 държави

от 22.12.1992г.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар