Бивш служител на НСО към „Демократична България“: Мафията е спокойна с борци като вас

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мафията е спокойна с борци като вас. Властта и политиката са аристократични занимания, господа другари. И големите пари търсят точно такива хора, не вас“. С тези думи се обръща към Христо Иванов и „Демократична България“ бившият служител на НСО и експерт по сигурността полк. Николай Марков.

Narod.bg публикува пълния текст на поста му във Фейсбук:

 

След дълбоки вътрешни страдания и сложен етюд на психологическа драма, Христо Иванов се вразуми и ми отговори.

Комплименти, момче!

Рано или късно всяко момче трябва да стане мъж и да дръзне – първо на ниското, след това на високото и чак накрая в дълбокото. Такъв е редът отколе и ако не се спазва този алгоритъм се случват страшни и непредсказуеми травми.Фактите и реалностите, които търсиш, уважаеми, не са проста функция на очевидна хиперактивност, породена от повишени нива на някои жлези с вътрешна секреция. Освен това ако беше малко разумен нямаше да биеш тъпани по мегданите, а да постигаш резултати.

Ако аз имах 1/3 от парите, които вие като партия пропилявате и „усвоявате“ за една календарна година, както и външната подкрепа зад гърба си, досега никой нямаше да си спомня за Борисов и компанията му. Залагам едната си ръка за тези изречени думи. Ти какво заложи?Заложи да имитирате активност, насочена в посока, която няма нищо общо с причината за общите ни страдания.

И не ме сапунисвай със свински сапун, Христо, защото не аз съм заченат в семейни и родствени болшевишки идеали. Имаш претенция и правиш волни декларации, че разполагате с експерти, които видите ли всички, знаят къде е скрит заека.

Призовавам те да кажеш конкретните имена на тези ваши партийни експерти, за да знаем всички граждани в чия глава се раждат подобни глупости и как става възможно точно те да запълнят собствената ти глава с политическо съдържание!?

Хайде сега да ни кажеш имената на тези видни експерти, като искаш да говорим с факти, и ние лично да ги попитаме как така стигнаха до извода, че именно и единствено „Сарая“ е началото и края на всяко българско зло. Важно е да знаем и ние, откъде идват тези велики географски открития. Нали?Пясъчните кули не са бойни крепости, Христо.

Дори не искам да си помисля, че е възможно да си бялото мини-зайче на оная (Мария)Антоанета, която обгрижва по всички направления големия ваш зайчарник. Защото ако е вярно, ще бъде разбираемо, че нейното име ще бъде първо в листата за депутати. Това мое предположение може ли да стане факт, а?Но е бял кахър, пред най-видимия факт, че лично си написал следното: „Борисов не е създал “дълбоката държава” на мафията у нас“.

Да защитавам и служа, нали?! Всички вече разбрахме, че Борисов не е виновен за нищо, освен, че се е предал в ръцете на Пеевски и Доган!? Той е чист извор на евро-атлантическа демокрация, която трябва да бъде защитена на всяка цена, а самия редник Борисов – спасен. Злите сараи и добрия Бойко, ехаа – това е върха на голямата експертиза и политическото бръщолевене. И Русия, да не забравим, че без нейното име не трябва да си отваряме очите.Обвиняваш всеки в манипулации, но виждам, че нямаш качества дори да четеш и възприемаш вярно не много сложен текст. Това е проблем, защото реакциите ти стават неадекватни именно защото не си разбрал съдържанието на текста. Бях длъжен да го спомена, защото сега искам да ме чуеш добре:

––––––––––––––––––––––––

Нито Сараите, нито Доган и Пеевски пеят в хора! Никога не са пяли в него! И няма да пеят до смъртта си! Те са никои!

––––––––––––––––––––––––

Толкова сте сбъркани всички, че направо нямам думи. Ако е невежество бих го разбрал, но ако сте се събрали всички умни и красиви в една партийна задруга, за да стигнете до най-тъпите умозаключения и да ги превърнете в политика, означава, че онези, които ви дават пари за такава дейност и желан логичен резултат, са още по-прости. Има много такива, зная. Не се обиждай, но мафията е спокойна с борци като вас. Властта и политиката са аристократични занимания, господа другари. И големите пари търсят точно такива хора, не вас. Ако не знаете, да знаете.

Николай Марков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар