Бивш шеф от тайните служби: Бойко се прави на луд, но много добре знае, че времето му да управлява свърши

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бивш шеф от тайните служби на България е доверил на свои приятели, че Бойко Борисов много добре знаел, че трябвало да се откаже вече от властта и да излиза в пенсия.

Помните как стана генерал за една нощ, за да може да седне на една маса с такива като равен, но явно след десет години той е забравил тези неща и се помисли за “свещена крава” в България.

Стана премиер, защото други хора поискаха това имаше и други предложения, но за него се знаеше, че могат да го контролират, явно в момента Борисов си е помислил, че контролира положението и не се страхува от вече бившите си приятели, но не трябва да забравя и онова, което му е подшушнато,а именно, че трябва да си заминава от властта и повече да не си помисля за нея.

Той е наясно, че по един или друг начин ще си замине, но явно все още се прави на луд и не изпълнява онова, което искат онези, които му дадоха цялата власт в България, но трябва да знае, че както му я дадоха, така и ще му я вземат, защото пак повтарям той беше избран за поста, защото може да е контролиран с някои неща.

Иначе той може да продължава да предизвиква умишлени кризи и да си търси оправдания, че трябвало да ги решава, но съдбата му е решена.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_755.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар