Бидонът АлЙо пак раздава акъл, който той самият няма

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В българската политика има едно интересно явление – колкото по-малко мозък има един политик, толкова повече говори и се изказва по всякакви въпроси. Ето например един политик, известен единствено с фразата си „Днес е хубав ден за българската демокрация“, както и съмненията за далавери в посолството във Варшава, днес възмутен коментира, че Народното събрание правило нагъл опит за законодателство в полза на видни бизнесмени!

И понеже явнво човечецът е на години, а ЕГН-то не прощава, да напомня, когато СДС управляваше и имаше мнозинство в Народното събрание, как си гласува лобистките закони за реституция и приватизация, от които видни седесари излязоха милиардери от парламента. Точно по времето на СДС се разви сенчестият бизнес, а престъпността се намеси в политиката. Докато накрая синята идея се съюзи с мутренската групировка ГЕРБ и разкатаха бъдещето и настоящето на България!

Така, че, Ал Йо, по-полека с критиките, защото за разлика от теб, ние помним кой какво направи по ваше време. И как точно вие положихте основата на сегашната катастрофа. Защото по-лошото от лобистки закони за престъпниците е националното предателство!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар