Бизнесменът с потрошено заведение се натегна на властта: няма вече мутри, а МВР е супер

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Емануил Лазаров, собственик на заведението в столичния квартал „Павлово“, което беше потрошено, коментира в студиото на сутрешния блок на бТВ версията си за станалото.

Той каза, че се страхува, както за живота си, така и за семейството си и сподели, че има съпруга и три деца.

Лазаров заяви категорично, че не е имал никога намерение случилото се да бъде скрито от МВР. Коментарът му бе във връзка с това, че е подведен от управителя на заведението, че е подаден сигнал на полицията. Той разказа, че барманите са сигнализирали на СОТ и от там са попитани дали да се изпратят патрулки. Думата патрулки е станала причина за объркването, обясни Емануил Лазаров.

 

На въпрос дали познава мъжете, потрошили заведението, той отговори, че най – вероятно те са част от клиентите. По думите му, чрез тях той е получил послание, което е предадено на органите на реда.

 

Лазаров разкри и как съдружникът му е искал да го измами. Той обаче отказа да назове името на партньора си и обясни, че то е известно на МВР и обществото.

 

Относно случващото се между тях, бизнесменът заяви, че той и съдружникът му са в период на раздяла, но никога не е предполагал, че така ще се развият нещата. Лазаров разказа, че два дена след погрома е получил съобщение от Търговския регистър, в което се казва, че са входирани документи като целта е да му бъде откраднат бизнеса. Сред документите е имало фалшификати, каза той.

 

Емануил Лазаров разкри, че със съдружника му са заедно от над 10 години, част от семейството му е и е кръстник на децата му.

 

Той е категоричен, че не се връщат мутренските времена, защото полицията е действала много точно, а държавата е застанала зад него. Саморазправата и той оцени като шефовете на МВР като “уреждане на отношения”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар