Биляна Петрова: Къде живеем, щом държавата реагира на чатове от два фалшиви профила

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ако някой е помислил, че има такива чатове на Десислава Петрова за преврат, значи се страхува. Човекът, който разпространи чатовете, има нужда от лечение, меко казано.

Няма и грам истина в този сигнал. Тези хора , с които ни свързват, сме ги виждали само по телевизията. Познаваме само БОЕЦ от протестите. Но това не е престъпление. В каква държава живеем, щом реагира на част от два фалшиви профила?!

Това каза пред журналисти кандидат-кмета на район „Младост“ в София Биляна Петрова. Тя допълни: Ние доказахме, че не се страхуваме да се борим за каузите, независимо от цената. Не могат да ни купят или натиснат, въпреки високата лична цена, която плащаме. Истината е, че се търси  повод да ни арестуват. На мен ми заложиха също капан с разрешението на съда за излизане. За първи път дадоха такова разрешение само за Деси.  Щяха да ме арестуват, докато събирахме подписи.

 

С медията, която разпространи голите снимки, няма да контактуваме. Нарушава се и правото на личен живот вкъщи с видеото, което беше разпространено от дома на Десислава Иванчева.  Престъпление е да снимаш някого в къщата му без негово желание.  Видяхте, че тя казва там, че не влиза в договорки. Като не са постигнали целта си с това видео, са решили да пуснат фалшивите чатове. И накрая казват, че не бил Венцислав, а Велислав. Не била Десислава, а нещо друго. Т. е не били компютри, а компоти.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар