Бил Гейтс разкри какъв смартфон ползва

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бил Гейтс отговаряше на отворена сесия с въпроси в Reddit. Във форума той разкри какъв смартфон ползва.

Колко способен може да е един компактен смартфон

Имам Samsung Galaxy Z Fold4, който директорът на Samsung, Лий Джей-Йонг, ми подари, когато се видях с него в Южна Корея. Преди това бях с Fold3„, споделя милиардерът.Разбира се, използвам Outlook и много софтуер на Microsoft на него. Що се отнася до компютърът ми – ползвам Windows Surface Studio„, допълва Бил Гейтс.


Следва въпрос, дали милиардерът не се притеснява, че Samsung са инсталирали шпионски софтуер на подарения телефон, но Бил Гейтс не отговаря на него.

Практика е устройствата на световните политици и влиятелни хора да преминават през сложен процес на преинсталация, който премахва много от възможностите за следене.

Барак Обама ползваше специален iPhone 7, който бе без камери и възможност за пращане на SMS-и. Преди да стане президент Доналд Тръмп ползваше стар Samsung Galaxy S3, който също бе модифициран против следене. В последствие той също премина на специализиран iPhone.

Байдън има два лични телефона. Единият е Google Pixel Phone, а другият е iPhone 12. Както може да се очаква – и двата са модифицирани. Туитовете обаче не се правят директно от тях, а възможностите им са ограничени.

Владимир Путин не ползва никакви смартфони или мобилни телефони. Руският президент разчита единствено на защитени стационарни линии, като освен това не ползва и интернет. За разлика от него, по време на мандата си Дмитрий Медведев ползваше iPhone 4.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар