Бисери от русофобската истерия! (сутрешен смях)

Русофобия
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Те може да се каже, че са набирани с конкурс сред бавноразвиващи! Да се чудим как може български мозък да роди подобни идиотщини. Има, раждат ги! И то българи добре заплатени, които са бездарни писачи, но верни слуги на Сорос. Плащат им, напъват полирани мозъци по цял ден, за да овардалят някоя нова нечувана и невиждана глупост. Ето някои от тях, които пътем са ми попадали пред очите:

 

Вярно ли е, четох из интернет, че след клането в Батак при касапина Тусун бей идва султански пратеник и го попитал: колко ти платиха от Москва за клането! / В предаване на Божидар Димитров/

Руският посланик в Цариград граф Игнатиев нарочно е уредил да пратят двама негови съдии, които да осъдят Левски на смърт!

Русия е платила 10 хиляди златни франка за убийството на сваления от власт Стамболов!!!

Дали сме на руснаците 40 / четиридесет!!!/ тона злато, за да ни освободят

В тези алогични, отвратителни и цинични русофобски бълнувания няма и капка истина, но те се въртят из интернет, из форумите и се намират все пак наивници, които почват да вярват.

А как ви звучи това: Сталин и Борис Трети тайно се срещнали месеци преди смъртта на царя и генаралисимусът го заплашил: напускай Германия, щото като вляза в България, ще те обеся! Царят се стреснал, получил инфаркт и умрял! Страхотно, нали? Достойно за пореден холивудски филмов буламач!

Коментарът е публикуван във Фейсбук профила на Стефан Северин.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар