Битката в момента е кой да е най-кресливата опозиция, смята Бойко Борисов – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

 Битката в момента е кой да е най-кресливата опозиция, смята Бойко Борисов

Стоп кадър/ФБ/Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Велико Търново в събота по обяд. Той подчерта, че е важно България да има стабилно правителство, за да може да помогне на пострадалите от природните бедствия в района, предаде БГНЕС.

На въпрос защо отнема толкова време да се отпускат средствата от държавата, Борисов отвърна: “Затова сега битката е кой да е опозиция. Битката в момента е кой да е най-кресливата опозиция. Тези две години защо не им помогнаха в Карлово?”.

“Миналата седмица при мен идваха кметовете на Карлово и села от региона, тогава се обадих на Главчев и му се примолих да отпуснат пари за щетите след наводненията преди две години и им отпуснаха пари”, уточни той.

Лидерът на ГЕРБ беше придружен от кметът на Велико Търново Даниел Панов, който обясни на хората как и кога ще получат помощ за възстановяване на щетите от градушките в последните дни. “От понеделник започва извозването на счупените керемиди, от кметството ще бъдат разпределени нови”, увери Панов.

“Има вариант Народното събрание да реши при такова бедствие подпомагането да е автоматично от специален фонд, а не всеки път да репетираме какво ще стане. Природните бедствия ще станат все по-чести, за съжаление. Хората очакват от нас да има решение на проблемите им, нищо друго не ги интересува”, допълни Борисов.

“Сутринта Кирил Петков пуснал във Facebook профила си, че най-големият успех на тези избори било, че Борисов няма да е премиер. Е, щом това му е мечтата, нямам думи. Моята мечта е тази държава да работи в полза на хората и да им решаваме проблемите”, каза Борисов.

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар