Благодарение на Съветския съюз, който ни защитава на Парижкия мирен договор – 1947 година, България излиза от войната дори като победена държава в пълна териториална цялост.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Винаги е имало българомразци. Хора, готови срещу солидно заплащане да нямат чест и достойнство. Особено сред историците. Малцина от тях остават честни и родолюбиви.

Дойче Веле си няма работа, не си гледа окупираната Германия, а се занимава с България и прави антикомунистически внушения. И внушения на омраза към Русия. Ясно коя поръчка изпълнява – на Щатите.

Да припомня ли, че преди две години германски журналист разкри 400 свои колеги, който са на яслата на ЦРУ. Е, И?

Та „Дойче Веле” пуснало някакъв текст на някакъв си историк Даниел Вачков, в който се твърди, че България била разграбена от Червената армия. Какво е имало да се разграбва в една изсмукана от немците България? „Историкът” твърди, че за половин година България е участвала във втората световна война и отменяла 15 съветски дивизии! Брей! Три дивизии правят една армия, а 15 – пет армии! А скромната истина е, че ние сме участвали с една армия. На големия историк не му пука от лъжите.

Най-разорително според него се оказало подписаното през есента на 1944 година в Москва … примирие. Няма такова! В началото на октомври 1944 година се подписва споразумение между трите велики сили и България, като участничка на страната на Германия.

Ние сме победена държава – това историкът не знае ли?

Не знае ли фалшивият историк, че ако на 5 септември не беше влязла Червената армия, щеше да влезе… турската?

Има ли представа какво я очакваше нашата победена и смачкана страна?

Ясно ли му е, че ако не беше Съветския съюз Великобритания предлагаше пълно разграбване на България: Благоевградски и Кюстендилски окръг – към Югославия, Гърция взема Родопите до Асеновград. Пловдив неутрален град?

Благодарение на Съветския съюз, който ни защитава на Парижкия мирен договор – 1947 година, България излиза от войната дори като победена държава в пълна териториална цялост.

Едно е да пишеш простотии, друго е да знаеш и изложиш истината как бяхме спасени.

Вижте какви глупости пише „историкът”: На въображаемото примирие в Москва, България била задължена да извършва „безплатни ремонти на съветска техника и оръжия”! Какви заводи имаме, та да правим ремонти на катюши и танкове, бе? Нали гордостта ни е производството на 5 хиляди тона годишно клинци и пирони!

Та Дойче Веле да си погледне окупираната от САЩ държава – имат в Германия 44 военни бази. Русия излезе от там, САЩ защо стои? Ето, затова да пишат, а не да си измислят угодни на Щатите манипулации.

А ТОЗИ ХУБОСТНИК ВКАРА В УЧЕБНИЦИТЕ ЗА 10 КЛАС, ЧЕ СОЦИАЛИЗМЪТ Е ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ!

Стефан Северин, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар