Благодарим Ви, ГЕРБ: Парчета стъкло в храната на детска кухня във Варна!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Варненска майка остана възмутена и неприятно изненадана, след като служителка от детска кухня изкара парчета стъкло от храната на децата. Случката е от 14 декември, а мястото е детска кухня “Карамфил”. Снимка и информация бяха споделени от притеснена майка в една от варненските групи и изпратени до медията ни с молба за помощ.
Тя е била последна на опашка от 150 майки, когато жената, която е ангажирана с разсипването на храната, е извадила две големи парчета стъкло от кухненския съд с десерт за децата. От дирекция “Здравеопазване” към Община Варна съобщават за “Нова Варна”, че има подаден сигнал за случая и че веднага е извършен оглед на обекта за раздаване на храна “Карамфил”.
От Общината допълват, че е сформирана комисия за изясняване на случая, има изискани писмени обяснения от служителите, пряко ангажирани с приготвянето и раздаването на храната. Ако бъдат установени нарушения, виновните ще бъдат наказани. Предстои да бъде извършен инструктаж на целия персонал, ангажиран с приготвянето и раздаването на храната.
Според получената информация в обекта не са били констатирани други подобни нарушения. От Областната дирекция по безопасност на храните във Варна не са получавали сигнал за случая, казва пред медията доктор Златина Димова. Очаква се специалистите от ОДБХ да извършат проверка и апелират потърпевшите граждани да подават сигнали до тях.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар