Благодарим ти Царю честити! За всички тия утрепки дето на натресе

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това е Деди… навършва 82 лазарника….

Малко позабравен и незаслужено неспоменаван в ежедневните молитви, а на някой от нас попръжни по негов адрес. Знам, че загубих много приятели с отношението си към него, но никога няма да му простя това с което ни дари..Да припомня!

Бойко Борисов, изваден от СИК и назначен за Гл.секретар на МВР, после депутат от НДСВ от 2 многомандатни района и сега го знаете какво е магаре запънато.

Меглена КуКунева или Мадам Йес, дамата която не успя да откаже на нито един извратеняк на запад, нито по тънката част, нито при преговорите за присъединяване към ЕС, което коства на страната ни загуба на поне половината икономика..

Един бюлюк млади юпита скандиращи „Срам ни е от вас!..“, завърнало се да опоска това дето термитите на СДС и Костов не бяха оглозгали от каркаса на България..Начело с милиардерите вече Милен и Гошко Велчеви, Ники Василев и т.н.
Шулева, горката успя само да си купи курорта Албена и да даде на концесия на Дънди прешъс златните находища на България…

И да не забравяме Ахмед Доган и ДПС! Именно Деди, възроди тази антибългарска партия с която се коалира и й даде власт и вля свежа кръв в нея, след като до 2001 година ДПС бе изключено от всички властови позиции в държавата.
Благодарим ти Царю честити!За всички тия утрепки дето на натресе.

Може би това е твоето отмъщение, за това , че комунетата те изгониха от страната през 1946…

Само ми кажи, ние какво сме виновни?

Владимир Павлов


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар