Благодаря, Бойко, благодаря, че има те! Благодаря, че има те, за да мога до осъзная колко може да се скапе властта в България.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Благодаря, Бойко, благодаря, че има те! Благодаря, че има те, за да мога до осъзная колко може да се скапе властта в България.

Благодаря, че ми показа как не трябва да се управлява една държава.

Благодаря ти искрено, че видях колко ниско може да падне един самозабравил се простак в името на властта. Благодаря за всяко едно унижение, на което ни подложи, за да си – Това, което си – палячото на Европа, за да може да си доковеш с 200.

Благодаря ти искрено за това One man show (уан мен шоу), с което си напълни шкафчето, докато ни забавляваш и оправяш единайсет години. Благодаря ти за сървайвър риалити формата „Бойко, джипката и как българи да оцелеят в собствената си държава“. Формат, оценен на 100 милиарда лева профукани пари на продуцентите от „Народа на БГ“. Благодаря ти за всички откраднати надежди на „Европейското бъдеще на България“. Благодаря ти, от името на всички калинки, кацнали във властта и за това какви хора не трябва да допускаме там. Благодаря ти за Цецо и Цвета, за Деса и Делянчо, за оная данъчната от Пловдив и Горанов, за Дариткова и Ананиев, за министърката на външните работи, дето ѝ забравих името от толкова обиколки по света и министерства и Плевнелиев, за тази на туризма, дето си отряза носа и туризма също и Сачева, за Нушито, дето строи атомни централи след централи и други знайни и незнайни воини на бездарието. Забравих специално за Гешев да ти благодаря.

Благодаря ти за всички цветя и други плевели, дето ги засади в българската политика. Благодаря ти, че чрез твоето шоу ни показа как изглежда един „уж болен човек“. Благодаря ти, че ще ни спасиш утре, най-късно вдруги ден или някой друг ден, когато премине всичко от само себе си.

Амин, дай Боже, спасителю наш, да ни спасиш първо от теб, защото идва времето, когато някой ще трябва да те спасява от нас.

Но няма как да ти благодаря за душите, които си изгорил в името властта…, за това, че хора си отидоха от този свят, тук всяка една ирония е крайно неуместна. Няма как да се опише пошлият театър, които игра, за да стоиш на власт.

Един ден ще имаш съдник, дори да не е сега или утре, един ден!

Този съдник няма да е народа или някой друг, а ще бъдеш самият ти. Рано или късно човек се изправя сам пред себе си и тогава няма какво да те спаси, няма как да се защитиш от себе си, няма лъжи, няма лицемерие, няма как да изтръгнеш душата си с принуда, нито с бухалка, нито пълно чекмедже ще запълни празнота, която си оставил в теб.

Тогава всички бесове ще искат да те разкъсат, ще молиш за наказание от всеки и всички, само и само да се спасиш, за да можеш да прогледнеш отново. Това ще е твоят кошмар, това ще е твоето падение.

И ще молиш с цялата човешка жал за спасение.

Източник: интернет

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар