Благо Джизъса ще се жени отново?! – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият футболист Благой Георгиев най-накрая официализира връзката си с наследницата на Ванко 1 – Ивана Главчева, която е значително по-млада от него. Разликата между двамата е цели 21 години.

Двамата са заедно от пролетта и твърдят, че отношенията им са сериозни. Макар още преди няколко месеца Джизъса да призна за любовта си към нея, той не споделяше снимки. Неотдавна той се осмели да публикува снимки с нея и баща ѝ Ванко 1.Тримата се щракнаха по време на вечеря, пушейки пури. Ексфутболистът не крие, че е хлътнал до уши по пловдивската красавица, макар отначало да отричаше за връзката си с нея. Това накара мнозина да се запитат дали Джизъса ще мине отново под венчило. Всеизвестен е фактът, че женитбата и вричането в Господ, са сред любимите му занимания.


Към днешна дата гелосаният футболист има два брака и съответно два развода зад гърба си – първият с Есмер Омерова, а вторият – с Полина Спасова. За никого не е тайна, че и двата брачни съюза приключиха твърде бързо.

Освен това Благой Георгиев бе сгоден за гимнастичката Христина Витанова и плеймейтката Златка Райкова, но с тях така и не стигна до брак, а само до направата на деца.

Според приятелите на Джизъса, Ивана е абсолютно копие на бившата му съпруга Полина. А Ванко 1 се сдоби с нов прякор – Дядо 1, пише “Уикенд”.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар