Близо 100 брокери и компании се борят за призове в националния конкурс REAL ESTATE AWARDS

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Засилен интерес и повече кандидатури спрямо миналата година регистрират организаторите на националния конкурс в сектора недвижими имоти REAL ESTATE AWARDS. Близо 100 компании и брокери подадоха своите номинации и ще се състезават за общо 9 награди в различни категории.

На 28 май в Интер Експо Център ще бъдат определени най-добрата агенция за недвижими имоти за 2023 г., брокер на годината, най-динамично развиващата се компания, най-добрият сайт на фирма за недвижими имоти, както и най-успешната реклама на имот и победител в PropTech сектора.


Най-много са кандидатите в категориите “Дебют на агенция за недвижими имоти” и “Най-добър сайт на фирма за недвижими имоти”, разкриват организаторите от портала за недвижими имоти Imoti.net. Всички категории и подкатегории в конкурса може да видите на Investor Media PRO.

Националният конкурс REAL ESTATE AWARDS е продължение на проекта “Годишните награди на Imoti.net”, който в продължение на 8 години отличаваше най-добрите в сферата на недвижимите имоти. Тази година проектът се провежда за 9-и път, развива се още повече, като вече има ново име – Real Estate Business Forums & Awards, както и още по-силна заявка да фокусира вниманието на обществото върху сектора на недвижимите имоти, насърчаването на добрите практики и прозрачността в бранша.

Освен награди в традиционните си категории, които експертно жури определя, на церемонията REAL ESTATE AWARDS Imoti.net ще даде и своите специални награди – за отличаване на експерти с доказан професионализъм в сектора. Специални награди ще бъдат дадени и от “Пощенска банка” за качество в обслужването и от Български съвет за устойчиво развитие за Зелена жилищна сграда на годината.

Тази година конкурсът надгражда с още една категория за брокер недвижими имоти на годината, който е определен от сектора чрез директно допитване до стотици водещи представители на бизнеса с имоти. Потребителите на портала за недвижими имоти Imoti.net имаха възможност да излъчат свои победители – агенция, брокер и сайт на агенция за недвижими имоти.

На 28 май очакваме бляскава церемония, която за девети път да покаже уважението ни към компаниите и професионалистите в сектора на недвижимите имоти, които работят коректно. Щастливи сме, че националният конкурс успя да се наложи като най-авторитетния и достойния в бранша. Все повече фирми от страната заявяват участие, което означава, че усилията ни се ценят“, каза Снежана Стойчева, управител на портала за недвижими имоти Imoti.net, който е част от Investor Media Group.

Победителите в националния конкурс са избрани от експертното жури, част от което са главният архитект на Столична община Здравко Здравков и изпълнителният директор на Българската фондова борса и член на Съвета на директорите доц. д-р Маню Моравенов. Състава на експертното и независимо жури може да видите ТУК.

След церемонията на 28 май, проектът на Imoti.net – Real Estate Business Forums & Awards, ще продължи с провеждането на серия от експертни дискусионни форуми в цялата страна под надслов “Стандарти на бъдещето в средата ни на живот“. За подробности кога и къде се проведат, следете уебсайтовете и социалните мрежи на Investor Media PRO и Imoti.net.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар