Блокада на Искърското дефиле заради Росен Ангелов – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Искърското дефиле е изцяло блокирано от полиция, жандармерия, спецотрядът “Кобра” и т.н. Причината е издирването на заподозрения за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов. По всички пътища в района са организирани има пропускателни пунктове. Специализирани полицейски сили спират и проверяват всички преминаващи автомобили, предаде бТВ. Полицейско присъствие има и по всички железопътни гари в дефилето, екипи търсят в гората. Именно един от тях откри тялото на загинал мъж в река Искър малко преди 16:00 ч. днес. Появиха се предположение, че това може да е самият Росен Ангелов, но те бързо бяха отхвърлени заради факта, че трупът е силно разложен.

Още сутринта от МВР предупредиха, че Росен Ангелов може да е въоръжен и много опасен. Вероятно това е наложило и антитерористите от СОБТ да бъдат включени в операцията по издирването му. Те дойдоха в дефилето заедно с тежка техника, включително бронирани верижни машини. В операцията участват също и военни. Толкова мащабна акция у нас не е имало, поне в последните години.

Операцията по залавянето на престъпника, който се оказа с куп присъди и регистрации, продължава с пълна сила. Непрекъснато се увеличават и служителите на МВР, които го търсят. До село Луково, където Ангелов се е укривал и още вчера полицаите отидоха да го заловят, вече тотално няма никакъв достъп, всичко е блокирано. От заподозрения обаче все още няма и следа.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар