Боби Лазаров от БТВ срина ГЕРБ Йорданка Фандъкова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Синоптикът на bTV Боби Лазаров с жестока ирония към кмета на София Йорданка Фандъкова.

 

Лазаров гостуваше в „Преди обед“. Ето какво каза Деси Стоянова, когато обясни за причината Лазаров да е в студиото, а не Рут Колева.

„Поканила съм да му държа сметка. До преди 3 минути в студиот бях само аз. Защо?“

„Защото зимата ни изненада“,

отвърна синоптикът.

„Всяка година по това време вместо да валят кюфтета, какво се казваше в един любим анимационнеи филм, вали сняг. Това нещо го предупредихме, че ще се случи още преди 10 дни. Но, както чухме днес от кмета на София г-жа Фандъкова, той снегът внезапно завалял. Без да предупреди, без да изпрати писмо в общината, без входящ номер в община. Добрата новина, е че очакваме валежите в София и Северна Бyлгария да спрат.“

11 екипа на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ работят на терен като събират и извозват падналите клони и дървета от тежкия сняг. Това каза директорът на АПП Красимир Димитров.

Повече от 150 сигнала са получени до 9.00 часа в общината, свързани с паднали дървета. Приоритетно се почистват улиците , по които се движи градския транспорт.

В момента се премахва паднало дърво на пл. „Журналист“, което пречи на трамваите. По-рано сутринта бяха извозени клони и дървета от бул. „Черни връх“, бул. „Симеоновско шосе“ и ул. „Черковна“, бул. „Братя Бъкстон“, пл. „Журналист“ и други.

Ангажирани са и екипи на ОП „Паркове и градини“, както и поддържащите зелената система на града фирми.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар