Богомил Бонев: ЕНП е Мафия, затова крепи ГЕРБ у нас!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Решението за отпадане на мониторинга е абсурдно, неадекватно и скандално. Тази гнила и порочна структура, наречена ЕК е просто един инструмент в ръцете Юнкер ишиаса.

Но това му решение не се дължи на поредния му алкохолен делириум. То е плод на поредната мръсна политическа игра на ЕНП, чийто инструмент пък е Юнкер.

Сега България е много по-далече от върховенството на закона, сравнено с времената когато ни наложиха този мониторинг. Нещо повече: Днес ние, българите, сме по-далече от върховенството на закона дори в сравнение с мутренските времена на грабежа – онези първи години на демокрацията, когато дори не сме си и помисляли за членство в ЕС.

Каква ирония! Надявахме се, че членството в ЕС със строгите му правила ще изглади обществените ни недъзи и ще ограничи злоупотребите на родните политици с властта.

И тази последна надежда днес катастрофира. За да ни стане кристално ясно, че сме били пълни наивници. Вече няма никаква преграда за абсолютната власт на безправието. Оттук – насетне ще ви управлява глобална евро-мафия, а вие свиквайте. Това ни каза днес Брюксел.

Ето и една мръсотия от евро-задкулисието: Румъния, в която правосъдието е на доказано много по-високо ниво от българското, остава под мониторинг. А мониторинга на потъналата в безнаказана корупция и далавери България, отпада. Защо ли? Защото с това мафията ЕНП е решила да даде политически знак на мамалигарите да си опичат акъла. В момента властта в Румъния се държи от друга партия, която не е от политическото семейство на ЕНП. Акт, който сам по себе си, в главите на евро-господата, е голямо престъпление.

Целувката на боса!

Тия игри със знаците са си мафиотски мурафет!

Та, ето какво се случи: Шефът на ЕК Жан-Клод Юнкер и шефовете му от мафията ЕНП, която управлява три-четвърти от Европа, дадоха знак на Румъния да си избере за управляваща партия онази, която е член от семейството на мафията ЕНП. Това е да си член на ЕС – или играеш по мръсните схеми на международни политически мафиоти, като им продаваш националния интерес на страната си за жълти стотинки… или си заминаваш, може и с краката напред. Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар