Богомил Бонев

Богомил Бонев: Петков е враг на България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи коментар в социалната мрежа на събитията от политическия живот- падане на ветото за РСМ, трусовете в коалицията, действията на част от политическите лидери.

В поста си Бонев казва, че Кирил Петков не е национален предател заради Македония. Той е враг на България. И продължава така:

„Предател е този, който знае историята, знае чувствата на българския народ към тази измислена държава с този измислен език, но ги пренебрегва, за да получи нещо.

Кирил Петков не знае историята, не му пука за чувствата на българите, за историческата памет към жертвите, за националната обида. Той даже не си дава сметка, че това е национален въпрос от два века.

Киро действа като еничар. Еничарите не са предатели. Те са врагове.

Прекарал е по-голямата част от живота си извън България, няма нищо българско в него, не му пука даже за Конституцията, камо ли за някакъв си там език. Еничарите фактически са престанали да са Българи.

За разлика от предателите, които все пак са гузни, еничарите са убедени и мотивирани марионетки. В случая не на турския султан, а на еврократите.

България беше победена от вътрешен враг, отгледан и възпитан навън. Както еврократите не можеха да разберат какъв ни е проблемът с Македония, така и марионетката им Киро не разбра.

В този ред на мисли бих посъветвал Борисов да се скрие в миша дупка. Защото той действаше като натегач на кукловодите, но от позицията на класически предател. За да получи нещо. Липсата на образование не го извинява„.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар