Богомил Бонев: Ще ви изръбя, ако се върна, корумпари гадни

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият МВР министър Богомил Бонев е бесен заради екостикерите, които се произвеждат в печатницата на бившия БСП депутат Петър Кънев.

Мъжът до актрисата с политически амбиции Нона Йотова избухна с остър пост срещу лепенките, които влязоха в сила в средата на юли и оскъпиха годишния преглед на автомобилите.

„Кой бе, кой мерзавец определи екостикерите да се произвеждат от печатница на депутат от БСП? И кому беше нужно МВР да купува четци? Просто ще ви изръбя, ако се върна за един ден. Корумпари гадни! Симбиоза между ГЕРБ и БСП”, не крие яда си Богомил Бонев.

И продължава: „Оказва се, че екостикерите съвсем не са безобидни. Залепени са точно на единственото място, където съвременните автомобили позволяват нещо да се чете отвън.

И, ако искаш да не чакаш на опашка, купил си e-pass, няма как да го ползваш. Е, този номер няма да мине. Отлепвам ви корупционната лепенка”, завършва яростната тирада на бившия вътрешен министър.

Припомняме, че въпросната „лепенка”, която указва екологичната група на конкретния автомобил, се произвежда от бившия БСП депутат Петър Кънев в семейната печатница „Демакс”.

Обществената поръчка бе за близо 5,9 млн. лв. без ДДС. Един стикер с чип струва 6,80 лв. без данъка, като годишният тираж ще е 1,5 млн. стикера, пише lupabg.

В миналия парламент се говореше, че понеже години наред Петър Кънев печатал винетните стикери, които вече са електронни, той губел по 17 милиона лева вече втора година. Затова и сега социалистът компенсирал с печатането на екостикерите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар