Богопомазан ли е? Екип от “ВМА” изпратен да дежури в къщата на Мутрата!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Екипи от “ВМА” дават дежурство в дома на Бойко Борисов, за това сигнализира до “Ринг Тайм” техен изнервен колега, а новината беше потвърдена и от шефът на “Пирогов” професор Балтов, който в ефирът на Нова телевизия обасни, че за Бойко Борисов се грижат лекарите от “ВМА”.

Ето и цялата  ситуация според лекаря от “ВМА” обяснена пред медията ни  така:

“От вчера мои колеги са командировани в дома на Бойко Борисов, за да се грижат за здравето му. Четох публикацията на премиера, че е заразен с Ковид 19  във Фейсбук и съм сигурен, че не я е писал той, защото малко след тази публикация шефът ни генерал професор Мутафчийски се разпореди, да си направим графиците така, че да има постоянно дежурство и в дома на Борисов.

Не знам каква е идеята на всичко това, след като Борисов твърди, че може да си работи от вкъщи, но вземам предвид, че е много близък приятел на Мутафчийски и може би това е причината, но нека си зададем въпроса,

– Колко хора няма да получат адекватна медицинска помощ, докато мои колеги седят по диваните в къщата на Бойко Борисов, защото случайно можел и да се влоши?

Само това питам и се надявам въпросът ми да стигне доколкото се може повече хора, защото всеки ден слушаме как в болниците няма медици и медицински сестри, а в същият момент си позволяваме да изпращаме няколко екипа, да следят за здравето само на един човек, било то това и премиерът Бойко Борисов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар