Бог да ме пази от министрите! От останалите злини сам ще се пазя!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Какво става, ако полицията залови възрастен човек с хляб в 10:30  часа? “От формална гледна точка можем да приемем, че това е нарушение на  заповедта на здравния министър, но имаме други инструменти – първото  нещо ще е устно предупреждение, ако не спира „това противоправно  влияние”, може да издадем писмено предупреждение и ако човекът е толкова  настоятелен и продължава да нарушава правилата, да пристъпим към  административна санкция. Мисля, че глобите са 300 лева.”Това заяви вътрешният министър Христо Терзийски, цитиран от EPICENTER.bg.

“Няма как да се глоби пенсионер, че отишъл да си купи хляб”, влезе в  противоречие веднага министърът, говорейки пред Нова телевизия.

 

Всичко, което се прави, е пред погледа на обществото. Нашата цел е  максимално да защитим живота и здравето на обществото и в същото време  да не спира икономиката, заяви Терзийски.

Разбира се, казаното от министъра няма как да се коментира, защото думите му, ако изразяват някакввви мисли, граничат с абсурда и откровеното безумие.

Само за миг се опитайте да си представите как двама – трима яки стражари с визия на тюфлеци влачат безпомощен старец по тротоара, а нещастникът стиска найлонова торба с вещественото доказателство хляб и кофичка кисело мляко, които добросъвестно си е платил със стотинките от жалката си пенсия. Пожелавам на министъра и себепободобните му някой ден да ги застигне същата съдба. Много искрено му го пожелавам!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар