Боже, до какво дъно стигнахме с Борисов, Гешев и лакеите им…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Истината е следната. Всички ще я видим само след няколко години. Като тук не говоря, кой е бандит и кой не е, ясно е, че всички са бандити.

Заради Борисов и компания (Горанов, Симеонов, Домусчиев, както и цялото останало стадо барабар с лицето Гешев), след 5 години всички ние ще имаме да плащаме няколко десетки милиарда евро дълг. Извънреден.

От взетите заеми на Борисов, както и от съдебните дела, които Божков ще заведе и ще спечели срещу България.

Това ще стане. Неизбежно.

А, който иска, нека продължава да слуша тъпите бръщолевеници на Асфалто Риос от Банкя. Той е един пълен безсрамник. И уникален наглец.

Чета в един сайт, в който освен буламачи някой път сервират и хубаво телешко, че Борисов и Гешев стигнали до зверски скандал и бой след, като Лас Каскетас поискал от премиера да арестува “Отровното трио”, Манолова, Шивиков и още няколко души.

Чета, плача и се смея.

Боже, до какво дъно стигнахме.

Единият шапкар иска да арестува половината държава, като борави със Спецсъда както Химлер с Гестапо, докато другият се е вмирасал от страх и се крие по някакви села и паланки в жалък опит да избегне международната любов към екстремното му тяло.

Че Гешев се очертава, като “красив ум” от Злокучене, вече е ясно и на белките в Котел. Доказателство затова е, че продължава да се заблуждава, че ще му стигнат белезниците и фалшивите схеми за да ни заключи всички.

Че другият си мисли, че ние не знаем, че той е баща на Лас Каскетас, също е трагично тъпо. Това, че още не му е купил къща в Барселона не трябва да го заблуждава, че вече не сме направили точен ДНК тест на хлапето с шапката.

И двамата са толкова умни, че продължават да си мислят, че могат да взимат решения въпреки факта, че на шахматната им дъска отдавна няма фигури.

Затова, ако позволят господата, нека им дам един съвет – сбийте се бе, малака!

С пистолета по каскета, и с каскета по въртолета!

После и двамата в жипката и марш в Дубай! Все ще се намери някой, който да ви посрещне на границата!

Не знам, коя дама е направила снимките в “дома” на Борисов, но ако не е Христина, може да е Преслава, ако не е Преслава, може да е Онтева, ако не е Онтева може да са Цачева или Фидосова. Ако не са и те, то тогава остава само една – Бикова.

Което ме подсеща, Томата дали има къща в Барселона бе? Да не се окаже сега, че е и бременна! И се готви да открива магазин на Scervino.

П.С. Валери ще полудее! Като знам, как ги мрази тея травеститски номера, ужас! Пак ще има семейни скандали.

Васил Петев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар