Кирил Петков наркотици

Боже, пази България! Кирил Петков се друса с наркотици от изверга Семерджиев?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Разбра се защо Георги Семерджиев е бил така покровителстван от МВР. Той всъщност е работил за държавните институции и в частност е обслужвал Министерски съвет.

Това стана ясно от публикация на агенция ПИК, която го доказва чрез снимка на автомобила-убиец на Семерджиев. Същата кола е снимана пред МС на 18.03.2022 г., когато Бойко Борисов беше арестуван.

На базата на всичко това се счита, че Георги Семерджиев е бил доставчик на наркотици в българския парламент и услугите му са били ползвани главно от Кирил Петков и Лена Бориславова.

Ето защо този човек не е бил закачан от полицията и му е било позволено всичко. За жалост обаче трябваше да загинат две млади жени, за да се разплете скандалната ситуация.

Всичко това поставя под съмнение всяко едно решение на Кирил Петков, защото не се знае дали го е взел в адекватно състояние. Предвид някои негови действия, може сериозно да се съмняваме, че е бил надрусан.

Разбира се, все още не е сигурно дали в МС всички взимат наркотици. Знае се само, че тези вещества са пристигали там в кутии от пица. Именно такава доставка е запечатана от охранителна камера.

Очевидно от ГЕРБ са задвижили всичките си връзки, за да успеят да се сдобият с въпросния кадър. По този начин се удря жестоко по реномето на ПП.

Срамно обаче е мълчанието на МВР за Георги Семерджиев. То показва, че този човек е бил в комбина с държавните органи, което вече е плашещо.

Припомняме, че наското Тошко Йорданов от ИТН загатна точно за това. Той заяви, че има Кирил Петков е направо пребледнял, когато узнал, че охранителна камера е заснела, че някой, който не трябва, е влизал в МС.

„Кой и защо е влизал, не знам, но Кирил Петков изпадна в нервна криза, когато му казаха, че някой има снимка“, каза протежето на Слави Трифонов.

skandal_600x380
Снимка: ПИК

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар