Бойко:”Не можем да сложим полицай до всяка дупка”. Защо има дупки, като ни дерат толкова много пари за всичко?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бойко Борисов в петък вечерта заяви, че му е мъчно за трагедиите по родните пътища и заради факта, че загиват деца, но нямало как да сложи полицай до всяка дупка, за да реши проблема. И това забележете го заявява човека, който вече десет години ни дере по всички възможни начини за пари, за да строи пътища и полага асфалт в България!
Интересно ни е защо след десет години дране в България все още има дупки и вместо да сложи полицай до всяка дупка, не е ли време Борисов да направи дупка в министерски съвет като си подаде оставката.
Такава наглост, такова арогантно поведение и медиите вместо да му задават неудобни въпроси, заради факта, че от данъци на автомоблите и от винетките се събират почти 3 милиарда лева на година, ни обясняват как премиерът страдал за децата.
Бойко, другарю милиционер, вместо да слагаш себеподобни умници до всяка дупка в България, вземи ги запуши тези дупки, че само с парите от винетките досега трябваше да си преасфалтирал всички пътища от Републиканската пътна мрежа в България.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/blog-post_508.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар