Бойко Борисов: ГЕРБ подкрепя с двете ръце проф. Герджиков

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ ще подкрепи за президент проф. Анастас Герджиков, потвърди лидерът на партията Бойко Борисов. Комуникацията с ректора на СУ пръв е осъществил бившият просветен министър Красимир Вълчев, а след това е имало и среща с Борисов. Инициативният комитет на професора ще бъде обявен в НДК в Зала 6 от 12.00 часа, съобщи Вълчев.

„Ще подкрепим със сигурност. В Изпълнителната комисия с радост научихме за номинацията. В комитета има хора от ГЕРБ наравно с много други, нашите симпатизанти ще го подкрепят с двете ръце“, коментира Борисов. Той уточни, че самият проф. Герджиков ще си избере кандидата за вицепрезидент.

„Мен ме интересуват парламентарните избори, социологията засега е добра, така че, се надявам да сме първа политическа сила, а на другите избори – надявам се ще предпочетат един умен, красив, образован, спокоен, нормален човек, аз съм убеден“, каза още Борисов по повод кандидатурата, за чиято победа ще работи ГЕРБ. Бившият премиер изтъкна и мотива партията да не издига партийна кандидатура.

Борисов призна, че в партията са обсъждали поне две кандидатури.

„Президентската длъжност не е партийна длъжност, тя обединява нацията“, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ направи коментарите на откриването на галерия и изложба на Вежди Рашидов, където отиде заедно с бившия просветен министър Красимир Вълчев.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар