Бойко Борисов: Грабят всеки ден! – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Истински съм натъжен, защото след 2-ри първият въпрос, който ще поставите ще е за Околовръстното, но парите ги няма, похарчиха ги. Този лош сън не се маха само с миене на очите. Техните платени икономисти се опитват да ни убедят, че положението не е зле. Това, което направихме ние няма да стане, ако не се върнем. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 600 симпатизанти на ГЕРБ  в зала “Маестро Атанас” в град Пазарджик.

Той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.“Вие очаквате оптимизъм, но като влезете в магазина няма нищо оптимистично. Милиарди изтекоха от джобовете ви към Лукойл и Русия, от най-бедната държава. Магазините също ви грабят, заради изпуснатата инфлация”, обърна се Борисов към множеството.


“Котрабанди, царевица, всичко е нагоре – разграден двор”, обобщи лидерът на ГЕРБ. “Днес хората са разединени, мразят се. Няма политическа класа. Искат да управляват, но ние видяхме какво могат”, допълни той.

“Ние ще бъдем първи с минимум 15% разлика от втория”, обяви бившият външен министър и водач на листата на ГЕРБ-СДС в Пазарджик. “На мен ми писна да слушам, че те се били върнали. Ние не сме си тръгвали и не сме искали, защото искаме да работим тук за страната си и за децата си. Искам да се върне нормалността, за да може България отново да е фактор, да се спре този безумен ръст на цените, две години е безвремие. Очаквам на 2-ри април да сме първи отново. Ще направим всичко възможно да формираме правителство”, завърши тя.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар