Бойко Борисов и ГЕРБ-ът Му ЛЪЖАТ за Брюксел така както само мутрите могат да лъжат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изопачените в угода на на пропагандата думи на шефа на ЕНП в Евросъюза Доналд Туск тутакси бяха разпространени и препечатани от медиите.

 

Но когато Бойко Борисов говори винаги трябва да се гледа дали Слънцето все още изгрява от изток. Журналисти от сайта “Дневник” се усъмниха в това твърдение на фона на критиките, които бяха отправени към България за погазването на върховенството на закона, за несвободата на медиите, за корупцията. И решават да проверят какво все пак в действителност е казал Туск на нашия премиер. Никаква изненада.

Оказва, че е имало защо да се съмняват.

В посланието си в туитър Туск пише: “Демокрацията в България ще каже последната си дума на изборите”. Никъде няма думата “РЕДОВНИ” – това, за което със зъби и нокти се бори да постигне на фона на разрастващите се протести управляващата мафия.

Хич не им трепва окото да лъжат на едро – лъжливите цигани вече само им дишат прахоляка. Както социалната министърка Деница Сачева, например, излъга без да й трепне окото как 80 ранени от протестиращите полицаи лежат в болница, пък те се оказаха само 4, как протестирали не повече от 6 хиляди, пък те се оказаха десетки хиляди и над 100 хиляди в някои дни, как правителството било инвестирало 2,5 милиарда в образованието,

пък инвестициите са НУЛА,

2,5 милиарда е редовната годишна издръжка на образованието и т.н. Само не си мислете лекомислено, че номерата им не им минават. Те наистина не им минават пред протестиращите, пред хора, които не разчитат да се информират от парцалите на Делян Пеевски, от сайтове като ПИК, които за пари са готови и в огъня да се хвърлят, но да не казват истината, от домуз телевизията. Има обаче цели региони и социални групи, които могат да

гледат само кошлуков ТВ.

По-възрастните са народ доверчив – не могат да си представят защо ще седнат да ги лъжат от екрана, за тях това, което казва телевизорът е 100 на сто истина.

Така че щетите от лъжите им са толкова големи, колкто и грабежите на национално богатство за частно ползване.

В официалното съобщение на ГЕРБ се говори още и за важни постигнати успехи, за Западните Балкани, за партии като ГЕРБ, които имали и разум, и опит да се справят с кризата. В туита на Туск НЯМА НИТО ДУМА, НИТО НАМЕК от този последен абзац!

И тези измамници си позволяват да говорят за борба с фалшивите новини? Никой не бълва фейк повече от тях.

#Оставка, прости мутри!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар