Бойко Борисов лъжа

Бойко Борисов и ГЕРБ-ът Му ЛЪЖАТ за Брюксел така както само мутрите могат да лъжат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изопачените в угода на на пропагандата думи на шефа на ЕНП в Евросъюза Доналд Туск тутакси бяха разпространени и препечатани от медиите.

 

Но когато Бойко Борисов говори винаги трябва да се гледа дали Слънцето все още изгрява от изток. Журналисти от сайта “Дневник” се усъмниха в това твърдение на фона на критиките, които бяха отправени към България за погазването на върховенството на закона, за несвободата на медиите, за корупцията. И решават да проверят какво все пак в действителност е казал Туск на нашия премиер. Никаква изненада.

Оказва, че е имало защо да се съмняват.

В посланието си в туитър Туск пише: “Демокрацията в България ще каже последната си дума на изборите”. Никъде няма думата “РЕДОВНИ” – това, за което със зъби и нокти се бори да постигне на фона на разрастващите се протести управляващата мафия.

Хич не им трепва окото да лъжат на едро – лъжливите цигани вече само им дишат прахоляка. Както социалната министърка Деница Сачева, например, излъга без да й трепне окото как 80 ранени от протестиращите полицаи лежат в болница, пък те се оказаха само 4, как протестирали не повече от 6 хиляди, пък те се оказаха десетки хиляди и над 100 хиляди в някои дни, как правителството било инвестирало 2,5 милиарда в образованието,

пък инвестициите са НУЛА,

2,5 милиарда е редовната годишна издръжка на образованието и т.н. Само не си мислете лекомислено, че номерата им не им минават.  Има обаче цели региони и социални групи, които могат да

гледат само кошлуков ТВ.

По-възрастните са народ доверчив – не могат да си представят защо ще седнат да ги лъжат от екрана, за тях това, което казва телевизорът е 100 на сто истина.

Така че щетите от лъжите им са толкова големи, колкто и грабежите на национално богатство за частно ползване.

В официалното съобщение на ГЕРБ се говори още и за важни постигнати успехи, за Западните Балкани, за партии като ГЕРБ, които имали и разум, и опит да се справят с кризата. В туита на Туск НЯМА НИТО ДУМА, НИТО НАМЕК от този последен абзац!

И тези измамници си позволяват да говорят за борба с фалшивите новини? Никой не бълва фейк повече от тях.

#Оставка, прости мутри!


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар