ГЕРБ предизборна програма

Бойко Борисов крие офис с 50 хакери в Перник за атаки срещу неудобни сайтове и фейсбук профили

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов се е сринал психически от разкритията в информационни сайтове, неподвластни на хунтата, за неговите грабежи, любовни перипетии и политически интриги, сред които се нарежда и informiran.net

Наш източник, опасно близък до Тиквата, разкри, че за да се бори с лошите новини, сикаджията е наел офис в Перник, в който 50 IT специалисти имат една-единствена задача – да трият негативни на Баце коментари в социалните мрежи и да пречат на работата на сайтовете, които си позволяват да разследват престъпленията му.

Бандата компютърни инквизитори само часат подаден сигнал и атакуват всеки профил във фейсбук, написал нещо унизително за тартора на гербопитеците, категоричен е източникът на Narod.bg.

Само да предположим, че наетите хакери не са топ експерти, а пълни неграмотници и разбират само от изпълнение на дадена схема от команди срещу нарочения сайт или фейсбук профил.

В София заплатата на хора без компютърно образование, завършили само курсове по компютърна грамотност, е около 3000 лева в София. Няма причина да се съмняваме, че Баце дава поне толкова на своите онлайн цензури.

Простата сметка показва, че дори изританият от властта сикаджия да е наел само аматьори, чекмеджето в Банкя олеква със 150 000 лева на месец, т.е., 150 банктони по 500 евро, с каквито е пълно нощното шкафче на Мутрата, ако си спомним снимките, изтекли миналото лято.

Нищо цена за душевното спокойствие на криминален мултимилионер като Борисов, констатира информаторът на Narod.bg.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар