Бойко Борисов трябва да избира – затвор или смърт!

България, Интервюта, Общество, Политика
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ясновидката Николета Йорданова заяви пред НОВА ТВ, че Бойко Борисов е изправен пред тежък избор – смърт или затвор.

 „Той избира – или ще го убият или ще влезе в затвора“, каза съвсем насериозно Николета. „Времето дойде. Чакат ни страшни събития. Това, което в момента се случва, е пълен фарс и половината хора от ГЕРБ ще отидат в затвора. Кирливи ризи излизат наяве. Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще се разделят, няма да я има тая шуробаджанащина вече“, избълва в транс ясновидката и допълни, че няколко човека от ГЕРБ ще бъдат арестувани.

„Борисов върви по стъпките на Тодор Живков.  Бойко си е препикал властта и стола и не иска да ги пусне. Страх го е. И двамата са параноясали. Те не могат да разберат, че всичко се обръща срещу тях“, подчерта ясновидката и отново обяви, че няколко човека от групата ще бъдат арестувани.

Николета разкри, че пли нея са идвали много политици, за да я карат да им прави PR. „При мен днес в 11,00 ч. дойде най-новата любовница на един от бившите министрите. Тя се казва Христина и е адвокатка. Аз й казах да се върне при старата си любов и да не се забърква в политиката. На този министър съпругата му го е оставила, той живее със секретарката си, а има и четвърта жена, която върти“, заключи Йорданова.

Източник: Blitz

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2 comments

  • Аз отново бих призовала Г-н. Борисов задължително да поиска доказателство, че е откраднал , какво точно. Може би най-после тези хора, които говорят трябва да са отговорни за това което казват. Ако има истина във всичко което шаманката казва, то нека наистина да отиде в затвора, но ако говори каквото и да е нека бъде осъдена и то заслужено. Хайде г-н. Борисов, какво още чакате? Направете го, и ние които имаме доверие във Вас, няма да се чувстваме обидени и омърсени.

  • Този министър си е направил цял харем завалията. Нека да ги е страх, да ги боли да
    да вземат от болката на нара.

  • Pingback: Бойко Борисов си Призна, че Не е Мъж. Бяга от Дебат с Корнелия Нинова. | Informiran.net

Вашият коментар