Бойко в паника! Отново печатат бюлетини в Костинброд… Този път под тежка полицейска охрана, да не стане теч

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
В Костинброд отново се печатат нерегламентирано бюлетини. Това споделиха местни хора, работещи в печатницата, собственост на именития член на ГЕРБ.

Този път обаче всичко е под “тежка полицейска охрана”, за да не изтече информация. Формално, охраната е точно за обратното – за да не се допуснат злоупотреби, но фактически ченгетата пазят поредната подготовка на изборни фалшификации.

Вече стана ясно, че в София и Пловдив, ГЕРБ водят благодарение основно на циганските махали. На 2 тур се очаква здраво обединение срещу тях и да загубят двата града.

Това вкара Бойко в зле прикрита паника. Вчера той започна откровено да обижда, като нарече противниците си “кукувици” – отнасяше се до Мая Манолова и Корнелия Нинова. След това “Благодари на Бог, че го е предпазил от “тези лоши хора”… Явно, който не е бойковист, е “лош човек”.

Но най-важното е, че той фактически се разграничи от резултата, като каза, че е “бил БСП в общинските съветници”, а Фандъкова си има щаб. Те не се и появиха заедно на пресконференция. Т.е. Бойко се опитва да се подготви за погрома над Фънда, така че да не повлече и правителството.

Разбира се, ако спечели, той пръв ще се изтапани до нея, защото това би укрепило кабинета.
Точно по този сценарий се работи в Костинброд.

Припомняме, предния път там бяха намерени 400 хиляди бюлетини – нови, подредени и надписани по градове. Без тях, ГЕРБ загубиха властта на изборите през 2013 г.
В момента не е ясно точно какво и колко се печата. Извън ключовите София и Пловдив, ГЕРБ са на балотажи за почти всички районни кметове в София, както и в изключително важния Русе, където БСП води.
Но опасни са кабинета са първите два града, особено столицата, където се очертава вече голяма коалиция на БСП, градската десница и гражданското общество около “Спаси София”…
Костинброд е скритият коз на Бойко…
Вероятно в същата посока са активирани и последните останали “подводници” в БСП. Бойко явно е бесен, че Корнелия му нанесе поредно круше, червените се засилват навсякъде и затягат обръча около него. Затова още в изборния ден явно скритият гербер Боян Чуков, се нахвърли над Корнелия. А днес друг близък до БСП – Богомил Бонев, атакува Мая Манолова.
Активирането на подобни толкова скрити агенти на Бойко, издава отчаяние…
4udoslav
Източник: https://write.as/4udoslav/boiko-v-panika-otnovo-pechatat-biuletini-v-kostinbrod

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар