БОЙКО ГЛАСИ ТУРСКА ФИРМА ДА НАПРАВИ “ТУРСКИ ПОТОК” ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ, ПРЕЗ ТЕРЕНИ ЗАКУПЕНИ ОТ ТУРСКИ ФИРМИ! ЕВРОПА Е В ШАХ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нова сага се разиграва с Бойко Борисов и неговият приятел Реджеп Ердоган сага, която засега не е достояние на широката общественост, защото от Европа не знаят какво да кажат.

Бойко Борисов и Реджеп Ердоган са измислили хитър план още при спирането на “Южен Поток” през България и сега са поставили и Путин и Европа в пълен шах, защото двамата балканци реално могат да спират и пускат газа на цяла Европа, който ще минава през Турция и то през турска частна фирма, за която се твърди, че е със съдружник и Бойко Борисов.

Според изтоници в “Газпром” направо са полудяли като са разбрали какво са направили Ердоган и Борисов и до няколко дена се очаква Владимир Путин да се срещне отново с Ердоган на четири очи, за да разбере истината за това дали с Бойко Борисов се опитват да прецакат Русия и Европа с “Турски Поток”.

Всъщност онова, което вълнува всички българи е новината, че цялото трасе на “Турски Поток” ще мине през България ( ако Русия се съгласи) през терени собственост на частни турски фирми изкупени вече като земеделска земя, които ще получават наем, затова че тръбата минава през тях, през цялото време на съществуването на газопровода, което всъщност и обезмисля строежа му през България, защото всички пари от преноса на газ, ще плащат наема на турските фирмени терени в България.

Интересното е обаче, че България точно в този момент настоява за пари от Европа именно за строежа на “Турски Поток”, което всъщност се явява обаче поредната схема на Бойко Борисов и Реджеп Ердоган според важни фактори в Европа.

Другото, което тревожи пък Русия е че Ердоган е договорил по същата тръба да минава и газ доставена и от други държави, като подава много по-малки количества от това, което са очаквали в Русия като транзит на газ през Турция.

За момента и Европа и Русия са в шах от онова, което са направили и правят Бойко Борисов и Ердоган и все по – силно се чуват гласове газопровода да не минава през България, защото всичко от него ще остава в ръцете на Турция, Ердоган и Бойко Борисов, а държавата член на ЕС България за пореден път ще бъде ощетена не без съдействието и на Европа, която ако си затвори очите сега, за този явен грабеж може след време да изпада в същите газови кризи в които ги поставяше Украйна преди няколко години.

До разкриването обаче на схемата Борисов – Ердоган основен принос има Русия, защото именно от Газпром били много изненадани, когато им е обяснено, че трасето ще се удължи с поне 50 километра, защото трябвало да мине през определени участъци, защото трябвало да заобиколи други.

Тогава от “Газпром” наели българска фирма, която да проучи всички собственици на цялото предложено трасе от министерството на енергетиката в България, която събрала всичко и тогава се оказало, че цялото трасе върви през парцели собственост на турски фирми и доказва, че някой някъде още с отказа за ” Южен Поток” е подготвял огромна далавера от която да се облагодетелства с милиарди долари в близките години.

копирано от: https://bulbg.blogspot.com/2019/02/blog-post_725.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар