слави бойко

Бойко готов да натопи Доган, Орлин Алексиев и всички по „Магнитски” в измами за милиарди, за да спаси кожата

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов е готов да предаде всички участници в десетилетния грабеж на България, само и само да спаси кожата пред посолството на САЩ.

Новината разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от ГЕРБ, отвратен от подлия ход на своя лидер.

Пред отбрана компания в хунтата Баце споделил, че ако САЩ поискат главите на Ахмед Доган, на своя касиер Орлин Алексиев или на всички ударени по глобалния закон срещу корупцията „Магнитски”, той ще сътрудничи изцяло и ще даде наличната информация, която му поискат, обясни информаторът на Narod.bg.

Целта на Мутрата е да се покаже целия в бяло, като припише всички далавери с обществени поръчки, концесии и финансови машинации, на своите ортаци.

През последните няколко месеца имаше индикации, че Бойко търси помощ от САЩ, но от US посолството идват лоши знаци. Последно Баце се издъни по възможно най-просташкия начин, като се предовери на пиарите си Севда Арнаудова и Никола Николов, които спретнаха колаж с враговете на Мутрата Атанас Атанасов, Христо Иванов, Мая Манолова, Тошко Йорданов, Николай Хаджигенов, Иво Мирчев и Цветан Цветанов.

Техните лица бяха поставени върху снимка на НАСА с космонавтите от екипажа на совалката „Колумбия“ в мисията STS 107, които през 2003 г. загинаха при навлизането си в земната атмосфера.

От американското посолство реагираха мигновено, като пред медиите бяха доста обрани – „въпросът е поставен пред г-н Борисов”, което звучи почти като присъда.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар