Бойко, дай 100 млн. лв. на полицаите от субсидията на ГЕРБ, защото те крепят!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не се връзвайте на думите ”нека не рушим имиджа на България”! Кой ”имидж”?! Че сме, най-бедната и корумпирана държава в Европа? Че сме на последно място по свобода на словото? Че сме най-болната и нещастна нация?

Че живеем в безправова държава с неработеща съдебна система? Този имидж трябва да бъде разрушен. Точно сега е нужно покажем на себе си и на Европа, че в България има будно гражданско общество, готово да се бори за свобода и справедливост! Готово да излезе в директен сблъсък с мафията, корупцията и самозабравили се управляващи и олигарсии и да спечели тази битка ! Всички !

Борисов обещал да ДАДЕ на полицаите още 100 милиона лева за да крепят престъпната му власт и за „добри резултати“!

Кои резултати?!

Че не могат да заловят девет години осъден престъпник, разхождаш се свободно, докато шестима българи не загинаха?

Че десет години не могат да се справят с телефонните изнамници?

Че по селата и общините дерибействат мутри и бандюги, а ченгетата си пият пиенето с тях и извън работно време са им охрана?

Че закрилят престъпни групи, занимаваши се с наркотрафик и поръчващи убийства на издатели и лекари?

Че крадат горивото от колите си?

Че вместо сигурност и спокойствие в държавата властват мутрите и страха?

НЕ ДАВАМ НИТО ЛЕВ на слуги на мафията, които пазят властта и и не подкрепиха майката на загинал свой колега, когато същата тази мафия се опита да изхвърли от дома и!

ПЛАТИ ИМ от партийната си субсидия, Бойко, за десет години тя е над 120 милиона лева, одрани пак от гърба на народа! Плати им с милиардите и суджуците, от рекета върху бизнеса!

Колкото и милиона и милиарда да „даваш и раздаваш“, лавината тръгна и нищо и никой не може да те спаси. Ще плащаш и ти и бандата ти за всичките си престъпления! Ще плащаш и за даденото и раздаденото на слугите си! Това са нашите пари!

БОЕЦ водим битката си за Истината, Свобода и Справедливост и няма какво да ни спре! Броим последните дни от властта на дебелите.

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар