Бойко е пътник! Нищо случайно нямаше с руският журналист в белият дом…

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ИЗОБЩО НЕ БЕШЕ СЛУЧАЙНО, ЧЕ В БЕЛИЯТ ДОМ ИМАШЕ РУСКИ ЖУРНАЛИСТ КОЙТО ПОПИТА БОРИСОВ ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е КУПИЛА ТОЧНО АМЕРИКАНСКИ ИЗТРЕБИТЕЛИ, А НЕ РУСКИ… 

Руско ресто за Борисов ще има и това е ясно на всички, надали шпионският скандал ще му се размине без за пореден път да си подаде оставката, нещо което тепърва ще се случва.
Всичките му бръщолевиния по темите сигурност, руско влияние, шпионски скандали, газови хъбчета, американски инвестиции бяха заради уплахата от изявата на само един човек, за който нито една медия в България не посмя да спомене и ред, но се чува на всички видеа, които се публикуват от Овалният кабиинет.
Там един руски журналист, зададе само един въпрос на Борисов и той беше: Защо купихте американски изтребители, а не руски? В началото Борисов се стъписа руска реч в Белият дом в Овалният кабинет на Тръмп, но успя някак си да отговори, защото сме в НАТО, защото сме в ЕС.
Но там някъде изражението му се смени, вече я нямаше усмивката на лицето му, а започнаха да го прихващат пак неговите и ако до този момент все още можеше да се твърди, че е адекватен, то от там нататък се наслушахме на глупости. Русия и САЩ отдавна са се разбрали, но заради шоуто все още търпят такива като Борисов, но така или иначе, човека вече разбра, че пак ще си ходи, но поне засега осъзна, че няма да е арестуван или изхвърлен в някоя канавка.
Естествено Путин няма да му простотиите с шпионските скандали, но засега явно е оставил Сърбия да се забавлява с безпомощният Борисов, който явно може да пъче мускули само пред родните дръжки на микрофони.
И липсата на външната ни министърка в САЩ не остана незабелязана за хората от протокола на много държави, като всички остаха озадачени, защо България не е представена и от външният си министър на тази среща с Тръмп, така както го изисква международната дипломация и протокол.
И все пак руски журналист в Белият дом в Овалният кабинет по време на българска визита, си беше сцена от филм за Джеймс Бонд, както обичат да казват различни разузнавания по света, които ясно прихванаха сигнала. Нали не си мислите, че в Белият дом, се влиза както се влиза в МОЛ София.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар