Бойко Борисов

Бойко е съсипан, не вдига телефона дори на личния си прислужник Вълкан – чака вълна от предателства

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов е съсипан – бившият премиер се е заключил в Банкя и не вдига телефона дори на гербопитеците от върхушката, която става все по-уязвима с идването на власт на новото правителство, което трябва да бъде гласувано от парламента в понеделник, 13 декември, призна източник на Narod.bg от средите на ГЕРБ.

Борисов е толкова отчаян от развоя на събитията, че не отговарял на обажданията дори на личния си прислужник Вълкан, който се грижи за домакинството на „живеещия като куче” Борисов.

Една от версиите за асоциалното поведение на Шефа, както го наричат подмазвачите е, че се опасява от предателства от най-близките в партията.

Както само Narod.bg съобщи, първият двуличник вече е ясен – пернишкият мултимилионер Спас Русев, който, усетил вятъра на промяната, избяга от Баце и пристана на издателя Иво Прокопиев с идеята да намерят заедно място под слънцето на „Продължаваме промяната”.

Страховете на Баце, че ще получи нож в гърба от най-близките си партията, са съвсем основателни, след като по-рано днес стана ясно, че МВР започва проверка на чекмеджето му, което бе снимано с 2 милиона евро в пачки по 500, кюлчета злато и пистолет. Във Вътрешното министерство вече има данни за произхода на част от средствата, които със сигурност не са от заплати.

Разплитането на корупционната картинка ще покаже връзките на Борисов със сенчестите бизнесмени от обръча на ГЕРБ, които през годините са давали своята лепта за чекмеджето, за да получават благи обществени поръчки, през които са източвани европейските фондове и националният бюджет.

Нищо чудно в опита си да спасят кожата бизнесмените и техните покровители в ГЕРБ да пропеят за ролята на експремиера в грабежите за милиарди, което ще изпрати Бойко Борисов директно на подсъдимата скамейка, особено предвид лошота позиция на „чадъра“ Иван Гешев, който е пътник, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар