Бойко е съсипан! Цветан Цветанов стартира партията си с фурор в Благоевград, посрещна го избягалият от ГЕРБ Атанас Камбитов (СНИМКИ)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов е съсипан! Не стигат корупционните скандали, исканията за оставка и ударното разпадане на ГЕРБ, ами за капак бившият вътрешен министър Цветан Цветанов стартира партията си с небивал фурор в Благоевград.

 

Събитието буквално ужасило върховете на управляващата хунта, научи Narod.bg от гербер, поискал анонимност.

Преди ден в препълнената зала на местния Исторически музей бивши кметове, бизнесмени и граждани посрещнаха лидера на „Републиканци за България” Цветан Цветанов. Партията стартира супер успешно в Благоевград, тръби и „Струма”.

В препълнената зала на Историческия музей се видяха все познати лица – граждани и бизнесмени от областния център. Присъстваха и групи от Сандански, Банско, водени от бившите кметове Георги Икономов и Кирил Котев.

Реклама

Тук бяха и част от загубилите изборите кметове в региона. Цветанов бе посрещнат от бившия кмет Атанас Камбитов, който напусна преди дни с гръм и трясък управляващата хунта ГЕРБ.

Камбитов бе и своеобразен домакин на срещата, на която Цветанов запознае присъстващите с целите и амбициите на партията, която оглави. Цялата администрация на Камбитов, учители, ръководители на институции, известни бизнесмени бяха част от присъстващите в пълната зала, която се оказа тясна да побере желаещите да присъстват на срещата.

Оказа се, че кметската управа на Благоевград отказала да предоставят зала „22 септември” за сбирката на новата партия, затова срещата се проведе в залата на Историческия музей. Добър старт на новия проект, интересът видно е голям, а заявката е сериозна, коментираха доволните от представянето благоевградчани.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар