Бойко за малко да се забие с джипа в мантинелата, опита да кара без ръце… Спаси го гардът от НСО – хвана волана…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Премиерът Бойко Борисов се размина на косъм от ПТП, след като пусна волана на служебния джип, докато обяснява на здравния министър Костадин Ангелов и на шефа на „Пирогов” Асен Балтов предимствата на новата магистрала „Европа”, пише Lupa.bg.

Министър-председателят очевидно не е в кондиция след тежката битка с коровируса, за който вече е доказано, че влияе на координацията. След като прави поредната си спирка по маршрута, за да побъбри с работници на аутобана, Борисов дава газ, но, ръкомахайки, пуска волана на тойотата и тежката машина се отправя към мантинелата.
…и джипът аха да се забие в мантинелата, ако бодигардът от НСО не се бе намесил
Бързата намеса на гард от НСО, който се вози на седалката до него, предотвратява инцидент, като хваща волана, докато премиерът реагира и поеме контрола в свои ръце.
Излекуваният от ковид премиер взе в автомобила си здравния министър Костадин Ангелов и шефа на „Пирогов“ проф. Асен Балтов, показа живо излъчване в профила на министър-председателя във „Фейсбук“.
„Колеги, в обедната почивка, вместо да обедвате днес, ще ви покажа какво правиме, докато вие най-геройски излекувате и пращате обратно тук хората да работят. Ето ви как изглежда пътят за Белград вече…“, обясни Борисов и посочи отсечката, пише Флагман.бг.
Премиерът се възхити на новите мостове наоколо. Всичко било построено в кризисните месеци. Похвали и пътната покривка, която подсказвала, когато не си на правилното място.
Както повелява обичаят, Бойко Борисов се спря до работници, за да ги попита как са и какво правят. По-назад по пътя в друг автомобил се возеше пътният министър Петя Аврамова. В един момент кортежът се спря на един от мостовете, Борисов и всички хора около него излязоха, а премиерът отново започна да обяснява защо не трябва да се затваря държавата, как здравите трябва да работят и т.н.

Пъpвият 17-ĸилoмeтpoв yчacтъĸ oт AM „Eвpoпa“ мeждy Дpaгoмaн и Cливницa вeчe e в дeйcтвиe. Инвecтициятa e зa 117,3 млн. лeвa и e oт peпyблиĸaнcĸия бюджeт.
Видео от историята вече е качена на стената на Бойко Борисов във фейсбук. Вижте опасния момент след 3,30 мин. на записа.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар