герб мафия осрахме българия

Бойко изтрещя: Вика социолози на разпит, дали Решетников „не им е повлиял“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Социологът Живко Георгиев е бил привикан в Националното следствие на „Г.М. Димитров“, научи Епицентър.бг. Той е бил разпитван като свидетел за извършено от него социологическо изследване.

В 7,30 часа двама полицаи са му връчили в дома му призовка и в 12 ч. е трябвало да се яви в Националното следствие.
Въпроси за Юрий Борисов, който по същото време е бил арестуван и откаран с белезници в националното следствие, не са му задавали. Питали са го дали познава ген. Леонид Решетников, Николай Малинов и за изследването, направено преди президентските избори, което очертава профила на идеалния президент.

Разследващите са се интересували дали върху данните от изследването не са оказали влияние Малинов, председател на движение „Русофили“ и ген. Леонид Решетников, бивш шеф на информационно-аналитичното управление на външното разузнаване на Русия.

Живко Георгиев е роден през 1955 г., завършил е социология в СУ „Св. Климент Охридски“, където преподава теория на емпиричното социологическо изследване и маркетингови проучвания.

Бил е директор по изследванията на ББСС „Галъп интернешънъл“ (1992-2001). Член на УС на Института за социална интеграция от неговото създаване и негов председател в периода от 2002 до 2008 г.
От 2001 г. собственик и управител на Джи Кънсалтинг – компания, специализирана в изследователска и консултантска дейност.
Има професионален опит в ръководството и реализизацията на изследователски проекти за множество компании, Световната банка, UNDP, USAID, министерства, държавни агенции, общини, неправителствени организации, политически партии.
Член е на Стратегическия съвет към президента Радев.
Източник: Епицентър. бг

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар