Бойко, как е? Трепериш ли в мишата си дупка?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко на всички ни е ясно, че няма нищо мъжко в теб и че параноята и страха те гонят от времето, когато прибра парите на Сретан Йосич и после го предаде на Холандия, но сега не става въпрос за това.

Прави ли тупа, лупа пак мишето ти сърце усещайки поредният провал на управлението ти?

Нали си наясно Бойко, че нямаш нито един завършен мандат и че няма да имаш такъв никога, защото не ставаш за тази работа.

Има и българска поговорка за случая, “глупак е онзи, който не може да си вземе поука от грешките си.”

Навярно си мислиш, че това не се отнася за теб, но само почакай да те махнат от властта и Цветанов този път да не успее, да нареди резултатите на следващите избори в полза на Герб, тогава ще разбереш какво значи самота и как никой няма да иска да ти вдига телефона.

Защото твоето мише сърце Бойко прекара толкова много хора, че само да се махнеш от властта ще разбереш какво значи да си мразен от много хора, може днес да крадеш и да грабиш, може да си погубил стотици невинни и да си мислиш, че вечно ще е така, но не трябва да забравяш, че от прост бодигард, доктор на науките няма да станеш, защото за десет години във властта не показа дори желание да научиш 50 думи на английски, но пък няма начин да не прегърнеш някой като примат, за да те снимат платените на властта медии и да се хвалиш какви приятели имаш в Европа.

Нали си наясно Бойко, че ако бяхме нормална държава, днес щеше да си пак само един прост бодигард, а не да управляваш държава и да се правиш на Луи Шестнадесети в най – великият му период.

Искаме да ти припомним и края на Луи Шестнадесети, но мислим че ти няма да имаш такъв край, защото Бойко съдбата няма да е благосклонна към теб и те ще трябва да се мъчиш, така както измъчи народа за десет години с прекъсвания управление.

Трепериш ли Бойко, докато чакаш мига да подадеш оставка за пореден път.

Прави ли тупа, лупа твоето мише сърце и докато тупка усещали как за пореден път си в поза надупен в която ще трябва да даваш, за да няма за тебе последствия.

Но пък този път може и да има, може и да не манипулирате следващите избори, защото на народа му писна от твоите постоянни бъртвежи и игри на криеници, когато стане напечено и само чака момента да те изхвърли от политиката завинаги.

“Формацията”

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар