Бойко, кога ще пратиш на вуйчо си икономическа полиция? Нали той отговаря за всички язовири?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов днес пак се изявяваше на живо във Фейсбук този път от Перник. Командировал там главният секретар на МВР и се пъчи гордо пред камерата на ПР ката си, как искал икономическа полиция да разпитва всички виновни за кризата с водата на Перник, а истината е само една виновните са:


– Лиляна Павлова ( регионален министър приела ремонти на язовири за стотици милиони евро само по документи) 

– Кирил Войнов ( вуйчо на Бойко Борисов сложен лично от него да отговаря за всички язовири в България) 

– Ирена Соколова ( бивш областен управител на Перник от Герб, по известна с това, че можела да направи и слънце от банани, което да ни топли) 

– Нено Димов ( министър на Герб, който всеки месец получава данни за текущото състояние на водата в язовирите в България и подписва какво количество от тях да се източва)

Това са ОПГ – то (организираната престъпна група) начело с Бойко Борисов, които са виновни за водната криза на гр. Перник, всичко друго са врели некипели глупости на Бойко Борисов във Фейсбук с които се цели да се отклони вниманието от основните въпроси, след като за язовир “Студена” са похарчени милиони евро за ремонт.

Как така водата изчезва безследно, защо няма водомери до крановете за различните квартали и защо най – вече когато всички са били наясно, че няма вода в язовира, защо са чакали до последно да се случи някакво чудо.

И пак искаме да попитаме Борисов, кога ще изпрати икономическа полиция на вуйчо си, който управлява всички язовири в България, които както разбрахме през последният един месец са пред пресъхване…

 

източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/12/blog-post_12.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар